Sponsoring Reusel Sport

In: Basemans schoenen Hit: 1764

Graag ondersteunen wij Reusel Sport, een actieve vereniging die, met inzet van vrijwilligers, veel organiseert voor Reuselse jongens én meiden.

R.K.V.V. Reusel Sport, zoals de officiële naam van de vereniging luidt, is opgericht op 15 augustus 1938. In de meer dan 80 jaar van haar bestaan is de vereniging uitgegroeid tot een vereniging van meer dan 750 leden. Een vereniging die een begrip is geworden in Reusel en verre omgeving. Wekelijks wordt met circa 40 teams aan diverse competities van de KNVB deelgenomen. Naast het prestatiegerichte voetbal heeft ook het recreatieve een vaste plek binnen de vereniging.

Sportpark Den Hoek is schitterend gelegen in een bosrijke omgeving aan Sportpark te Reusel. Dit complex telt 8 velden, waaronder het hoofdveld met overdekte tribune en de in 2010 vernieuwde kleedlokalen. Ook de overige velden en de enkele jaren geleden vernieuwde kleedlokalen zijn van uitstekende kwaliteit. Ons laatste paradepaardje is de in 2011 geheel vernieuwde kantine genaamd Den Hoek.

Comments

Leave your comment