Voetgezondheidscentrum Reusel

Het voetgezondheidscentrum Reusel is bij ons in het pand gevestigd. In het Voetgezondheidscentrum Reusel werken verschillende disciplines samen om u als klant hulpmiddelen en diensten te bieden die het lopen vergemakkelijken en mobiliteitsklachten verlichten.

Podotherapie Terra Nova

Jeroen Koch van Podotherapie Terra Nova behandelt en adviseert bij klachten die voortvloeien uit het niet goed of afwijkend functioneren van de voet(en). Onder andere behandelt Podotherapie Terra Nova voet-, knie-, heup-, rug- en houdingsklachten maar ook voetproblemen bij diabetes- of reumapatiënten. Kijk voor meer informatie op de website van Terra Nova: https://podotherapieterranova.nl/

Adams Orthopedische schoenen

Adams orthopedische schoentechnieken is een middelgroot SEMH erkend bedrijf wat zich al sinds 1970 vanuit haar hoofdvestiging in Tilburg bezighoudt met het vervaardigen van orthopedisch schoeisel, semi-orthopedisch schoeisel, orthese, prothese, verbandschoeisel, (sport)steunzolen en allerlei andere voorzieningen die voor u het lopen aangenamer en makkelijker maken.

Pedicuresalon Annemarie Duis

Pedicuresalon Annemarie Duis biedt professionele voetverzorging bij het voetgezondheidscentrum in Reusel. De behandeling bestaat uit het knippen en verzorgen van de nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns, het behandelen van kloven en ingroeiende nagels. Ook kunt u terecht voor deskundige verzorging van de diabetische- of reumatische voet met een eventuele vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Therapeutisch Elastische kousen

Therapeutische elastische kousen worden voorgeschreven aan mensen die beenklachten hebben. Therapeutische elastische kousen zijn kousen die bedoeld zijn om extra druk te geven aan een ledemaat, meestal om de ophoping van vocht tegen te gaan. Door de extra druk verplaatst het vocht zich deels en de afvoer van vocht door de bloedvaten verbetert.