merken

 • Australian

  Australian

  Australian Footwear heeft een stijl ontwikkeld die het beste omschreven kan worden als ‘casual met een vleugje fashion’. Het schoenenmerk is opgericht in 1996 en is van oorsprong een Nederlands merk. Het doel is om de kwaliteitsbewuste man met een goede smaak comfortabele schoenen aan te bieden. Er wordt veel aandacht besteed aan duurzame materialen bij de ontwikkeling en designs van de schoenen. Wij stellen hoge eisen aan onze schoenen, daarnaast houden we het eenvoudig en open. Kwaliteit en comfort is bij ons een basisprincipe. Onze visie is om een schoenenmerk te zijn dat het product, de service en de man het beste begrijpt.

 • Bata veiligheidsschoenen

  Bata veiligheidsschoenen

  Professioneel te werk gaan betekent meer dan uitstekend zijn in wat je doet. Het betekent ook verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en je collega’s. Vooral wanneer je werkt in een potentieel gevaarlijke omgeving. Daarom willen we dat je sterk staat, vol vertrouwen loopt en onder alle omstandigheden veilig bent. Dat begint niet met alleen een veiligheidsschoen. Dat begint met The Safety Shoe.

 • Durea

  Durea

  Onze schoenen worden gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenenvak. Ze worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in de Durea fabrieken. Doordat Durea het gehele productieproces in eigen beheer heeft, is het zeker dat aan elke fase veel zorg en aandacht wordt besteed; geen schoen verlaat de fabriek zonder te zijn onderworpen aan uitgebreide controles. Niet voor niets onderscheidt Durea zich door ambachtelijk vakmanschap, kwaliteit en service en daar is het bedrijf trots op.

 • Falke

  Falke

  FALKE Cool Kick - de sportieve sneakersok uit verkoelend functioneel garen is nauwelijks zichtbaar in de schoen. De anatomisch gevormde punt van de voet garandeert een optimale pasvorm. De ultralichte pluche zool leidt tot een hoog draagcomfort.

 • Floris van Bommel

  Floris van Bommel

  We zijn de afgelopen seizoenen druk bezig geweest met de restauratie van onze Van Bommel collectie. Terug naar hoe een zuivere klassieke collectie eruit hoort te zien. Dat is aardig gelukt. Nu nemen we de tijd om oude glorie in ere te herstellen: zorgvuldig uitgewerkte klassieke schoenen van Hollandse bodem.

 • Gijs

  Gijs

  Al 100 jaar wordt het Vakmanschap van vader op zoon doorgegeven. Nog steeds worden de schoenen op ambachtelijke en vakkundige wijze geproduceerd. Dat kun je zien aan de perfecte afwerking, Voelen aan het zorgvuldig gekozen leer. En beleven… met lopen. De onvolprezen kwaliteit en pasvorm maakt dat je GIJS niet voelt. Daarom loopt GIJS altijd als gegoten. Op je werk en in je vrije tijd.

 • Mephisto

  Mephisto

  MEPHISTO-schoenen worden gekenmerkt door een ongeëvenaard loopcomfort en de hoogste kwaliteit. De unieke en handgemaakte modellen combineren een modern design en een optimale pasvorm. MEPHISTO-schoenen passen zich perfect aan de voet aan..

 • Piedinudi

  Piedinudi

  Het designteam van Piedinudi combineert fashion met comfort. Iedere keer weer weten zij een modieuze collectie te ontwerpen. Altijd met het unieke Piedinudi handschrift, stijlvol en stoer! De Piedinudi vrouw is onze ambassadeur en fan. Iedere collectie begint met inspiratie en het verlangen om iets moois te creëren. Piedinudi wordt gemaakt voor vrouwen die kiezen voor stijl zonder concessies te doen aan comfort. Piedinudi staat voor pakkende collecties. Originele ontwerpen die er niet alleen mooi uitzien, maar zich eenvoudig van de massa onderscheiden door de mooiste Italiaanse materialen, een eigen stijl en een comfortabel uitneembaar voetbed. Drie generaties vakmanschap. Dat is ons DNA.

 • Sioux

  Sioux

  Het traditionele schoenenmerk Sioux werd in 1954 opgericht door Peter Sapper in Walheim, Zwaben. Nauwkeurig handwerk, hoogste vakmanschap en perfecte pasvorm in combinatie met stijl en mode zijn onze focus. Wij maken schoenen voor de hoogste eisen met optimale teenvrijheid - zowel mannen- als damesschoenen. In de Sioux Online Shop vindt u het grootste assortiment goedkope Sioux schoenen. Wij bieden de gehele collectie hoogwaardige en comfortabele leren schoenen voor mannen en vrouwen. Of het nu gaat om herenschoenen zoals laarzen, edele bedrijfsschoenen voor heren, sneakers en mocassins voor heren of damesschoenen zoals laarzen, ballerina's, laarzen, pumps of damesmoccassins.

 • Solidus

  Solidus

  Vanaf 1910 heeft Solidus liefde voor detail. Met de grootste precisie werkt Solidus iedere dag aan de mooiste schoenen. De schoenen die uit de Solidusfabriek komen zijn stuk voor stuk handwerkkunst. Solidus is steeds op zoek naar nieuwe innovaties om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de schoenen optimaal blijft. Hiervoor zijn zij constant in gesprek met orthopedisten en specialisten. Zodat er steeds innovatievere modellen schoenen op de markt gebracht kunnen worden.

 • Twins & Trackstyle

  Twins & Trackstyle

  Bijna 40% van de kinderen draagt niet goed passende schoenen! De perfecte pasvorm betekent namelijk niet alleen de juiste lengte, maar ook de juiste breedte. Daarom maken Twins & Trackstyle schoenen in verschillende lengte- en breedtematen. Hierdoor kan elk kind een goed passend paar schoenen dragen, of ze nou een hele smalle of extra brede voet hebben. Naast een goede pasvorm volgen Twins & Trackstyle ook de laatste trends op modegebied. Trendy schoenen én de juiste ondersteuning, dat zijn Twins & Trackstyle.

 • Waldlaufer

  Waldlaufer

  Als traditiebedrijf leven wij al in de tweede generatie met de claim, een leidende producent op het gebied van comfortschoenen te zijn. In heel Europa zetten 3.000 medewerkers, waarvan 95 in onze hoofdvestiging in Schwanheim, zich in om klanten over de hele wereld het comfort van WALDLÄUFER te laten uitproberen. Dagelijks worden er ca. 15.000 paar, jaarlijks ca. 3 miljoen paar WALDLÄUFER-schoenen geproduceerd – in ambachtelijke traditie en met moderne, milieuvriendelijke techniek.

 • Wolky

  Wolky

  Trek een paar Wolky’s aan en je merkt meteen: voeten houden van Wolky. Comfort is het uitgangspunt. Met een anatomisch gevormd voetbed en een doordacht ontwerp van leest en pasvorm, maar ook volop aandacht voor styling en kleur, een afgewogen materiaalkeuze en een gedegen afwerking. Wolky gaat al dertig jaar voor kwaliteit. En staat voor langdurig plezier van een modieuze schoen met een herkenbaar design en dito comfort.

 • Xsensible

  Xsensible

  Xsensible is een Nederlands schoenenmerk met inspiraties die ver buiten de landsgrenzen rijken. Zo is het Stretchwalker-concept ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van onze schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’.